8 november 2009

Koffiekamer Het Dijkhuis is open.

Sinds vandaag is de koffiekamer "Het Dijkhuis" aan de Kerkdijk in Ooij geopend. Dit koffiehuis ligt schuin tegenover de St. Hubertuskerk. Lizette en Ton zijn de mensen achter dit idee. Zij richten zich op wandelaars, fietsers en overige natuurgenieters. Het Dijkhuis kan een prettig rustpunt voor de actieve mens zijn. Streekinformatie, wandelkaarten, paraplu’s en fietspompen zijn aanwezig. Behalve een koffiekamer beschikt “Het Dijkhuis” ook over een gastenkamer/b&b. zie de foto’s
Sinds 8 november is koffiekamer “Het Dijkhuis” in Ooij geopend. Dit koffiehuis ligt aan de Kerkdijk, tegenover de St. Hubertuskerk. Lizette en Ton zijn de mensen achter dit idee. Zij richten zich op wandelaars, fietsers en overige natuurgenieters. Het Dijkhuis kan een prettig rustpunt voor de actieve mens zijn. Streekinformatie, wandelkaarten, paraplu’s en fietspompen zijn aanwezig.

In dit kleinschalige koffiehuis kunt u van verscheidene niet alcoholische dranken en gebak genieten. Verder is er een permanente fototentoonstelling van historisch Ooij te zien en zijn er streekproducten te koop.

De openingstijden zijn als volgt: in het zomerseizoen zijn we zaterdags en zondags geopend van 10.00-17.00 uur. In het winterseizoen zijn we zondags geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de adventtijd (die begint op zondag 29 november) is “Het Dijkhuis” ingericht in een nostalgische kerstsfeer. Ook dan kunt u er toepasselijke en bij het jaargetijde horende streekproducten kopen. Voor een ieder is er een lekkere verrassing.

Heeft u zin in een heerlijke kop koffie of gebak?
Hangt de vlag uit? Dan zijn wij open en bent u van harte welkom in “Het Dijkhuis”, Kerkdijk 1 te Ooij.

Behalve een koffiekamer beschikt “Het Dijkhuis” ook over een gastenkamer/b&b. Meer informatie hierover vindt u op www.dijkhuisinooij.nl.

Met vriendelijke groet van Ton en Lizette.
024-6632713