31 oktober 2009

Opening binnen accomodatie Petanque Beek

Met een ferme zwaaide gooide "ijzeren lady" wethouder Leidy van der Aalst (zo werd ze vanmorgen in de Gelderlander genoemd) als eerste de "ijzeren" petanquebal op de nieuwe baan van petanquevereniging Beek. Daarmee opende ze zowel  de ingebruikname van het nieuwe gebouw als het eerste toernooi, dat vandaag werd gehouden tussen de thuisspelende vereniging en petanquevereniging Plop uit Uden. Met de ingebruikname van de nieuwe hal is de Beekse vereniging een prachtig gebouw rijker, waardoor ze nu onder alle weersomstandigheden kunnen spelen. Het team 1 van Pétanque Vereniging Beek heeft met 6-3 gewonnen van Plop 3 uit Uden en daarmee 3 competitie punten behaald. Dit was de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe accommodatie aan de Alde Weteringweg 3 in Beek Deze ligt naast de kantine van voetbalvereniging BVC’12. De officiële opening zal op een later tijdstip plaats vinden.
zie de foto’s