4 oktober 2009

Kermiszondag in Leuth

Schutterij de Vriendenkring in Leuth begon de kermis op zondag met een muzikale rondgang door het dorp, met muziek van DES. Onderweg werden de "Koninklijke Hoogheden" thuis opgehaald. Nadat het keizerspaar en het aftredende koningspaar zich in de stoet verzameld hadden, ging het hele gezelschap, inclusief de schutterij uit het Duitse Schottheide, naar de woning van de jeugdkoning. Daar werd zowel de oude als de nieuwe jeugdkoning Milo in hetzelfde huis afgehaald, want ze zijn broers. Ver hoefde men vervolgens niet te lopen, want het nieuwe koningspaar woont in hetzelfde blok als de jeugdkoning aan de Haafakker in Leuth. In zaal de Vriendenkring werden vervolgens de nieuwe jeugdkoning, Milo Hubbers en het nieuwe koningspaar, Leo en Renate Verriet geïnstalleerd. zie de foto’s