1 september 2009

Opening Buitenschoolse Opvang in Ooij

Op maandag 31 augustus vond op basisschool Op Weg in Ooij de opening plaats van de juniorgroep bij de buitenschoolse opvang Villa Ooij. Sinds november 2007 is de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Beek, gevestigd in de basisschool. Op maandag, dinsdag en donderdag bezoeken 20 kinderen na schooltijd de BSO, vanwege de groeiende wachtlijst is besloten om een 2e groep te starten. De kinderen uit de onderbouw van de basisschool zullen nu naar de juniorgroep gaan na schooltijd, deze groep maakt gebruik van de ruimtes van peuterspeelzaal het Ooijevaartje. De kinderen van de juniorgroep knipten gezamenlijke een lint door en daarmee ging de feestelijke openingsweek van start. De hele week worden extra activiteiten georganiseerd en zijn er diverse feestelijke traktaties voor alle kinderen. zie de foto’s