11 juli 2009

Henk Jeuriens 40 jaar bij Scholten

40 jaar geleden kwam Henk Jeuriënsuit Millingen aan de Rijn in vaste dienst bij garage Scholten in Millingen. Daarvoor was hij al enkele jaren "krullenjongen" in zijn vrije tijd bij Scholten en dat was Scholten zo goed bevallen, dat hij op 17 jarige leeftijd in vaste dienst kwam. Eerst was hij monteur van met name Opels en later, toen Scholten Toyotadealer werd, Toyota monteur. Jaren later werd hij de man van het autospuit- gedeelte van Scholten en dat is hij nog steeds. Vrijdagavond werd hem een receptie aangeboden in restaurant "de Gelderse Poort" aan de Rijndijk in Millingen. Daar kreeg hij o.a. de zilveren erepenning van de FOCWA. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.