23 mei 2009

Gezondheidscentrum op de Bouwkamp

Vanaf 1 juli 2009 gaan de fysiotherapie Ooij, de diëtistenpraktijk EvE en de psychologe Annet Woudenberg zich vestigen op De Bouwkamp 1 te Ooij. Een mooie, splinternieuwe locatie, met veel ruimte en veel licht. Een locatie, die voldoet aan al onze eisen. We zijn er heel blij mee. We zijn ook blij, dat we – zoals tot nu toe- weer samen onder een dak verder gaan. Zowel voor ons als voor veel cliënten is dat wel zo makkelijk. Het is weliswaar jammer dat we niet aan het plein kunnen blijven, maar ook de Bouwkamp is goed te bereiken: lopend of per fiets is het een prachtige route, langs de Marialaan en het Schoolpad; met de bus stopt u precies voor de deur, en voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Als u echt problemen hebt met het zelfstandig afleggen van de afstand, gaan we u helpen: Wij gaan een pool van vrijwilligers opzetten die in voorkomende gevallen zorgen dat u gehaald en gebracht wordt! Dus: bent u geen cliënt maar wel in het bezit van een auto en een beetje tijd, meld u aan: hoe meer mensen, des te minder vaak doen we een beroep op u! Af en toe een ritje heen en terug naar de Bouwkamp, meer is het niet… Ondertussen wordt er, samen met de huisarts Arno Krijgsman, flink gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw en definitief gezondheidscentrum in de kern van Ooij. Zodra hierover meer bekend is, wordt u hierover geïnformeerd.

Wij zien u graag op onze nieuwe lokatie!

Annemiek, Edith en Annet.