23 mei 2009

Afsluiting jeugdkamp VVLK te Leuth

Met een stralende zon aan de hemel werd zaterdagmiddag het jeugdkamp van VVLK te Leuth afgesloten. 3 dagen lang hebben 85 jeugdige leden van VVLK mee gedaan aan deze afsluiting van het voetbalseizoen 2008-2009. Na de Tienkamp van donderdag en het bezoek aan Wunderland in in Kalkar was het zaterdag de dag van de Tienkamp wedstrijden. Diverse spelen moesten worden uitgevoerd, waarbij het soms, voor één van de leiders van het betreffende team, erg nat werd. Voor de jeugd zelf werden er poffertjes gebakken en waren er andere versnaperingen. Na de prijsuitreiking werd het kamp om 15.00 uur afgesloten. Dit betekent ook, dat er de komende tijd geen trainingen meer zullen zijn. Maar er wordt al weer hard gewerkt aan de organisatie voor het seizoen 2009-2010. zie de foto’s