6 mei 2009

Nationale Dodenherdenking in Leuth

Met een Eucharistiering, met als voorganger Pastoor Dohmen, begon de Dodenherdenking Leuth op het Kerkplein. Er was muzikale medewerking van Fanfare D.E.S. , het Groot Gemengd Koor en Les Allouettes. Ook werd er aandacht geschonken aan de situatie op dit moment in de hele wereld. De 7 bloemstukken werden gelegd door de Fam. Gerritzen, Fam. Jurrius, Fam. Awater, Fam. Jansen-Driessen-Hubbers, Oud Indie Veteranen, Leuthse Gemeenschap en door Weth. Barber namens het College van B & W. Mevr.Barber sprak ook namens B & W van de gemeente Ubbergen. Met een ruime belangstelling kan het 4 mei Comite terug kijken op een geslaagde herdenking.
De 9 foto’s zijn gemaakt in samenwerking met Jos Zegers en Ton Rutten uit Leuth.

Wim Megens.

zie de foto’s


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.