4 mei 2009

Fietstocht damesschietgroep Ooij

Traditiegetrouw op de 1e zondag van mei hielden de leden van de damesschietgroep, deel uitmakend van de schutterij Eendracht uit Ooij, zondag weer hun fietstocht. Deze keer ging deze, voor de dames, verrassingstocht naar de Zeelandschehof in Millingen aan de Rijn, waar een dagarrangement was afgesproken. Na ontvangst met koffie en appeltaart ging het hele gezelschap naar zuivelboederij Groenhouten in Leuth, waar hen op voortreffelijke wijze werd uitgelegd, hoe alles op een biologische boerderij gaat. Vandaar uit weer terug naar Millingen voor de lunch, gevolgd door klootschieten op het terrein van de Zeelandschehof. De dag werd afgesloten met een warm en koud buffet in een tent achter de woning van één van de organisatoren in Ooij. zie de foto’s