26 april 2009

Pastoor Theo Dohmen in Ooij geinstalleerd

Zaterdagavond is pastoor Theo Dohmen geinstalleerd als pastoor van de parochies Leuth en Ooij. Dit gebeurde door mgr. Hurkmans, bisschop van ‘s-Hertogenbosch, in de H.Hubertuskerk te Ooij. Hij werd in de kerk gebracht door schutterij Eendracht uit Ooij, waarvan de leden hem na afloop voor zaal Vink een vendelhulde brachten. Diverse verenigingen waren in de kerk aanwezig, terwijl er muzikale medewerking werd verleend door het Seniorenkoor o.l.v. Jan Habraken, het koor Encore o.l.v. Monique Schel en het Groot Gemengd Koor o.l.v. Willem Wijnakker. Naast de bisschop was diaken Henk Nieuwenhuis als celebrant aanwezig. Na afloop van de viering kon er verder kennis gemaakt worden met de nieuwe pastoor in zaal de Vink. zie de foto’s Op de foto krijgt pastoor Dohmen de sleutel van de kerk.