4 april 2009

Eerste stappen verhuizing Beekse Petanque vereniging

Zaterdagmorgen hebben wethouder Leidy van der Aalst en penningmeester Dave Holster van de Beekse petanque vereniging de eerste officiële handeling verricht voor de bouw van een nieuw onderkomen nabij het Wylermeer in Beek. Op die plek moesten 12 bomen wijken voor de nieuwbouw en zij mochten met de kettingzaag een deel van één van de bomen scheiden. Voor deze bomen worden overigens weer nieuwe bomen aangeplant. Voor deze officiële daad was het met de tweede boom fout gegaan. Ondanks inspanningen van de medewerkers viel deze boom de verkeerde kant op en belandde op de hekken van de tennisvereniging de oorsprong, waardoor schade ontstond. De nieuwe accomodatie, bestaande uit het clubhuis, annex kantine plus 8 binnenbanen moet voor de winter gereed zijn. zie de foto’s