15 maart 2009

Nieuwe pastoor voor Ooij en Leuth begonnen.

Dit weekend is pastoor Theo Dohmen als nieuwe pastoor voor de parochies van Ooij en Leuth begonnen. In Ooij deed hij zaterdagavond de avondmis en zondagmorgen was hij weer present voor de H. Mis van 09.30 uur om vervolgens om 11.00 uur de H. Mis, met de presentatie van de communiekantjes, in Leuth te doen. Pastoor Dohmen woont inmiddels op de pastorie in Leuth en verleent voorlopig, tot zijn officiële installatie in Ooij op 25 april door bisschop Hurkmans van ’s Hertogenbosch en op 26 april in Leuth, zoveel mogelijk hand- en spandiensten aan diaken Henk Nieuwenhuis. Daarna zal hij zich volledig gaan inzetten voor de beide parochies. zie de foto’s.Pastoor Dohmen wordt op 25 april om 19.00 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij geïnstalleerd door bisschop Hurkmans. Daarna wordt hij op 26 april om 11.00 uur in de H. Remigiuskerk te Leuth geïnstalleerd. Bisschop Hurkmans zal alleen in Ooij aanwezig zijn.