12 maart 2009

Hoge Cito score voor Haiko

Onlangs zijn in Nederland weer de Cito-toetsen gehouden en natuurlijk deed groep 8 van de basisschool Opweg in Ooij daar ook aan mee. Het resultaat van de leerlingen was over het algemeen goed, maar één van de leerlingen blonk uit. Hij haalde maar liefst de hoogste score van 550 punten. Het bijzondere daaraan is echter dat deze leerling, Haiko Hakopian, van Armeense afkomst is en sinds groep 3 leerling is van Opweg. Haiko zelf is beretrots en vond het "heel erg leuk". Hij hoorde het goede nieuws van zijn meester Melle. En natuurlijk zijn ook zijn klasgenoten van groep 8 beretrots op Haiko. Haiko zelf heeft zijn keuze voor het vervolgonderwijs al gemaakt. Hij gaat na de basisschool naar het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, waar hij ook al aangenomen is. zie de foto’s.