26 februari 2009

Burgemeester bij oudste inwoonster van Ubbergen.

Woensdagmiddag 25 februari is burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen op bezoek geweest bij mevrouw Thea Wouters-Alofs in verpleeghuis Kalorama te Beek. Mevrouw Wouters was die dag 102 jaar oud geworden en daarmee de oudste inwoonster van de gemeente Ubbergen. Namens de gemeente Ubbergen feliciteerde hij haar met deze dag en overhandigde hij haar een groot boeket bloemen. Hij beloofde haar vervolgens elk jaar op haar verjaardag terug te komen, maar dat bleek niet te hoeven, want mevrouw Wouters verhuisd na het gereedkomen van de nieuwbouw van Kalorama in Brakkenstein naar het nieuwe onderkomen. En daar is de burgemeester van Nijmegen weer de aangewezen persoon. In Kalorama waren ook familieleden, alsmede een achterkleindochter van haar aanwezig. zie de foto’sHet bedrijf van de zoon van mevrouw Wouters, Vincent Wouters, maakt produkten voor Unicef. Zo worden o.a. geboorte CD’s uitgebracht welke door de gemeenten kunnen worden uitgereikt bij een geboorte. zie: www.vh-projects.com