26 februari 2009

Bestuursdwang in de Prinses Beatrixstraat in Ooij

Nadat woensdagmorgen omstreeks 09.00 uur een paar ambtenaren van de gemeente Ubbergen in de prinses Beatrixstraat te Ooij waren wezen kijken of de afscheiding op het pad naar de SVO sportvelden in Ooij door de eigenaar. de familie van Kerkhof, was verwijderd en nadat ze aan hen een schrijven van de gemeente Ubbergen hadden uitgereikt, verschenen omstreeks 11.00 uur medewerkers van de gemeente Ubbergen, in gezelschap van de wijkagent en zijn collega, teneinde tot bestuursdwang over te gaan. Door de medewerkers van de gemeente Ubbergen werden vervolgens de paaltjes verwijderd en de stenen in het wegdek teruggelegd. De doorgang naar de SVO velden is nu weer vrij. Alles verliep overigens in goede harmonie. De familie van Kerkhof heeft aangekondigd een procedure tegen de gemeente Ubbergen te zullen aanspannen. En van de zijde van de gemeente Ubbergen zal er natuurlijk ook wel iets tegenoverstaan. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.