27 januari 2009

Jubilarissen bij Ooijse EHBO vereniging

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO vereniging Ooij-Persingen zijn maandagavond 10 jubilarissen gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap. Tiny Dominie, Engelien van Benthem en Vincent Gottschalk waren elk 10 jaar lid, Arnold Sommers en Sjaak Verriet 15 jaar, Robert Janssen 20 jaar, Loes Mulders, Jan Kroes en Wim Mey elk meer dan 30 jaar. Omdat in de vereniging besloten is dat de leden, die meer dan 30 jaar lid zijn, een beeldje met twee handen ontvangen, kregen de drie laatst genoemden deze alsnog. Ook de voorzitter Lenie Rikken-Verriet kreeg deze onderscheiding. Tijdens de vergadering werd het secretariaat van de vereniging door Marielle Willemsen overgedragen aan Peggy Gesthuizen. Zij heeft deze functie 10 jaar vervuld.  zie de foto's  dscf4188ehbo