21 januari 2009

Brandweer bij Nationaal Voorleesontbijt in Beek

 Vandaag was het Nationaal Voorleesontbijt in peuterspeelzaal Bolke te Beek. Na een gezamenlijk ontbijt werden de peuters voorgelezen door de juf uit het boek "Anton kan toveren", dat deze keer als eerste genoteerd staat. Maar er was ook een speciale gast uitgenodigd in de persoon van Bart van Eck, lid van de vrijwillige brandweer Ubbergen. Bart was met de brandweerwagen gekomen en had alle kinderen uitgenodigd om bij zijn brandweerwagen te komen kijken. Maar eerst las hij hen nog het verhaal van de "Vier brandweermannetjes" voor. De peuters werden vervolgens in drie groepen opgesplitst om vervolgens te knutselen in de peuterspeelzaal, een activiteit uit te voeren in de bibliotheek in het Kulturhus of een bezoek te brengen aan de brandweerauto. zie de foto's
 dscf1792bolke

dscf1893bolke