14 januari 2009

Laatste koffie in oude gemeente werkplaats

 Met een officieel tintje werd voor de laatste keer koffie (nu met gebak) gedronken in de gemeentelijke werkplaats aan de Lindestraat te Beek. Het nieuwe gebouw is klaar en zo komt er na 37 jaar een einde aan het gebruik van dit gebouw. Samen met de vaste medewerkers waren een aantal andere gemeente ambtenaren naar de kantine gekomen om het afscheid te vieren. Burgemeester Paul Wilbers en wethouder Ria Barber namen vervolgens op ludieke wijze de slopershamers ter hand om met de sloop van het gebouw te beginnen, dat plaats moet maken voor nieuwe woningen. Overigens kan nog niet direct met de sloop begonnen worden, omdat de brandweer pas in de eerste week van februari met alles over gaat. zie de foto's
 dscf9942koffie_gem  dscf0020gemwerkplaats