25 december 2008

Bosjuweel organiseert vakantie.

 Deze Kerst wordt er van 22 tot 27 december voor de vijfde keer een Knusse Kerstvakantie door Stichting Bosjuweel georganiseerd. Op de sprookjesachtige groepslocatie De Elegast in De Refter te Beek-Ubbergen. Bosjuweel organiseert al jaren creatieve vakanties voor verstandelijk gehandicapten in de zomerperiode. Tijdens de donkere Kerstperiode bleek er vraag te zijn naar een creatief en gezellig samenzijn. In 2004 werd de eerste Knusse Kerstvakantie georganiseerd. Dat bleek een groot succes. Woensdagmiddag bracht men een bezoek aan de kerststal op het Koningsplein te Nijmegen, waar men, verkleed en wel, bij de stal op de foto ging. zie de foto's dscf4259bosjuweel 


Deze Kerst wordt er van 22 27 december voor de vijfde keer een Knusse Kerstvakantie door Bosjuweel georganiseerd. Op de sprookjesachtige groepslocatie De Elegast jn De Refter te Beek-Ubbergen. Bosjuweel organiseert al jaren creatieve vakanties voor verstandelijk gehandicapten in de zomerperiode. Tijdens de donkere Kerstperiode bleek er vraag te zijn naar een creatief en gezellig samenzijn. In 2004 werd de eerste Knusse Kerstvakantie georganiseerd. Dat bleek een groot succes.

Meer dan genoeg gasten en begeleiders hebben zich aangemeld voor de Knusse Kerstvakantie. Voor de komende zomerperiode is er nog plek voor enthousiaste gasten, profs, vrijwilligers en koks.

Het is in 2009 vijftien jaar geleden dat de eerste activiteiten voor verstandelijk gehandicapten door Bosjuweel werden georganiseerd. In september van dat jaar bleek een Uit Buiten het startsein voor een organisatie die inmiddels jaarlijks honderden vakantiegangers een onvergetelijke creatieve vakantie bezorgd.