20 december 2008

Kerstviering KBO Ooij

dscf3548kerstkbo   Met een mis, geleid door 3 Heren (pastoor Loeffen, pastoor van Mil en pastoor Bastiaansen) in het dorpshuis de Sprong begon de Ooijse KBO (Katholieke Belangen Organisatie 50plus) en met medewerking van het seniorenkoor, haar kerstviering. Na deze mis was er een gezellig samenzijn met optredens van volksdansgroep "De Olde Step" en voordrachten van Annie Houterman, Rika Verhoeven van Kerkhof, Annie Arts en Marie Kroes. Aan het einde van de middag werd er gezamenlijk gedineerd, waarbij ook nog een aantal verhalen en gedichten de revue passeerden, gelezen en gesproken door Toos Saris, Mientje Huisman en Theo Neienhuijsen. De organiserende vereniging kan weer terugblikken op een geslaagde middag.                                                zie de foto's