23 november 2008

Boy Stappershoef 100ste sponsor BVC’12

   Slager Boy Stappershoef is de 100ste sponsor van de Beekse voelbalvereniging BVC'12 geworden. Dit bleek, nadat hij te kennen had gegeven, dat hij iets wilde gaan doen voor de voetbalclub en de sponsorcommissie in haar administratie zag, dat deze mijlpaal was bereikt. Na de opening van de tweede zaak van Boy en Annet Stappershoef aan de Kloosterstraat te Groesbeek, werd hen door Frans Merkus, lid van de sponsorcommissie, een BVC'12 tenue overhandigd met de tekst 100ste sponsor BVC'12. Dit ingelijste exemplaar krijgt een plaatsje in één van de zaken van Boy, maar of dit Groesbeek wordt, wist hij nog niet. Wel wist hij dat Groesbeek 6 voetbalclubs heeft.    dsc01980boy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.