2 november 2008

Concerten Projectkoor Heilig Landstichting

Met vier concerten dit weekend heeft het Projectkoor Heilig Landstichting heel veel mensen laten genieten van hun geweldige zang en muziek ter gelegenheid van Allerzielen 2008. Het Projectkoor Heilig Landstichting herdacht tijdens deze concerten de mensen die gestorven zijn. dscf0948projectkoorhlsZe zongen voor hen die we missen of die gemist worden door de mensen om ons heen, en ze zingen voor degenen die achterblijven in leegte en verdriet. Door muziek en teksten van uiteenlopende componisten en dichters zingen ze over afscheid, pijn en verdriet, maar ook zochten ze naar troost en hoop. Misschien zelfs naar hoop op een weerzien, waar of op welke manier dan ook. Aan deze concerten werd medewerking verleend door Geert Verhallen op orgel, terwijl het geheel onder leiding stond van Sophia Brink. Vandaag was één van de concerten in Stifts- und Wallfahrtskirche St. Peter und Paul, Kranenburg (Dld.), waarvan deze foto’s. zie de foto’s