21 oktober 2008

Nieuwe Ooijse wijk heet Ooijse Graaf

De nieuwe, nog te bouwen Ooijse wijk op de sportvelden in Ooij zal Ooijse Graaf gaan heten. Dit werd dinsdagavond bekend gemaakt tijdens een voorlichtingsavond in het dorpshuis De Sprong te Ooij, waar zowel de gemeente Ubbergen als de woning stichting Oosterpoort hun plannen bekend maakten voor de nieuwbouw op het terrein van het huidige sportpark SVO voetbal en korfbal. Annie Basten-Damhuis uit Ooij werd daarmee de winnares van de door de gemeente en Oosterpoort ter beschikking gestelde dinerbon van Oortjeshekken. Helaas kon de prijs deze avond niet aan haar persoonlijk worden uitgereikt, aangezien ze op dat ogenblik verhinderd was. De prijs zal haar op een later tijdstip worden uitgereikt. Oosterpoort toonde deze avond een aantal woningontwerpen en gaf informatie over de voortgang van het project. zie de foto’s dscf8711