4 oktober 2008

Gewonden bij kop staart botsing

 dscf4359ongevaln325  Bij een kop/ staart botsing op de provinciale weg N325 in Nijmegen zijn vanmiddag twee personen uit de achterste auto gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de traumahelicopter is ter plaatse geweest en heeft eerste hulp verleend. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn afgesleept door takelbedrijf Schamp uit Ooij. zie de foto´s            

BEEK – Bij een kop-staart botsing waarbij drie auto's betrokken waren op de Nieuwe Rijksweg in Beek, is zaterdagmiddag een bejaard echtpaar gewond geraakt.

De 75-jarige inwoner van Beek, die het ongeluk veroorzaakte, en zijn vrouw hadden door het ongeluk beiden nek- en benauwdheidsklachten. De vrouw kon na controle in het ziekenhuis naar huis. Haar man is ter observatie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen opgenomen.

De 75-jarige bestuurder kon niet op tijd remmen toen voor hem op de Nieuwe Rijskweg twee auto's snelheid minderden. Hij botste achterop de stilstaande wagen voor hem. Door de klap schoot die auto weer door tegen een wagen die daarvoor wachtte.

De bestuurders van de voorste twee auto's, een 39-jarige man uit Groesbeek en een 41-jarige vrouw uit Grave bleven ongedeerd.

Naast de politie en een ambulancewagen rukte ook de traumahelikopter uit. (Bron: De Gelderlander)