2 oktober 2008

Ben Willems neemt afscheid van de politie

dscf3557ben  Hij wilde weggaan zoals hij gekomen was, stilletjes en zonder poespas, maar dat lukte Ben Willems uit Beek toch niet. Zijn vrouw en dochter, geassisteerd door een aantal collega's hadden een heel ander plan bedacht voor de normaal niet stille Ben en gebeurde het, dat de nu 62 jarige Ben door zijn collega's van de politie van huis werd gehaald en werd "afgevoerd" naar het dorpshuis De Sprong te Ooij, om daar een afscheidsreceptie te "ondergaan". Veel van zijn familie en (oud-) collega's van de politie en met name de collega's van de voormalige verkeersgroep van de Rijkspolitie, waar Ben in 1974 begon, waren naar de Sprong gekomen om hem een waardig afscheid te bezorgen. En natuurlijk genoot ook Ben hier van. zie de foto's