28 september 2008

Sponsorloop voor Gambia

 Actie voor Gambia op 't bijenveld. De afgelopen week heeft basisschool 't Bijenveld in het teken van Afrika en Gambia gestaan. In de groepen is er gewerkt rondom het thema. Donderdag was er een fancy fair op school en vrijdag hebben alle kinderen meegedaan aan de sponsorloop op de Rollenbol. De opbrengst van deze actie gaat naar een school en medische hulppost in Mgangkam Gambia. Deze school is opgezet door Jaap en Annie Bruyn en de medische hulppost is opgezet door dr. G. Hellinga. Juffrouw Severine van basisschool 't bijenveld brengt ieder jaar een bezoek aan deze school en hulppost en heeft afgelopen jaar gezien dat er nog veel geld nodig is om het gebouw in goede staat te houden. Het geld dat nu is ingezameld zal dan ook goed besteed worden. zie de foto's van 't Bijenveld  hpim1596sponsorloop


 

Actie voor Gambia op 't bijenveld

De afgelopen week heeft basisschool 't bijenveld in het teken van Afrika en Gambia gestaan. In de groepen is er gewerkt rondom het thema Afrika en Gambia. Donderdag was er een fancy fair op school en vrijdag hebben alle kinderen meegedaan aan de sponsorloop op de Rollenbol. De opbrengst van deze actie gaat naar een school en medische hulppost in Mgangkam Gambia. Deze school is opgezet door Jaap en Annie Bruyn en de medische hulppost is opgezet door dr. G. Hellinga.

Juffrouw Severine van basisschool 't bijenveld brengt ieder jaar een bezoek aan deze school en hulppost en heeft afgelopen jaar gezien dat er nog veel geld nodig is om het gebouw in goede staat te houden. Het geld dat nu is ingezameld zal dan ook goed besteed worden. Het is nog niet bekend hoeveel geld er is opgehaald.

Wij willen alle kinderen en hun ouders bedanken voor hun hulp deze week op wat voor een manier dan ook. Daarnaast willen wij Spar Leuth voor de leuke prijzen en Het Podium voor het beschikbaar stellen van de schminkmaterialen bedanken. Tevens willen we de volgende bedrijven bedanken voor hun financiële ondersteuning: Burgers Makelaardij in Leuth, Schildersbedrijf Seegers en van Fulpen, Aannemersbedrijf Janssen van Gisteren, Target Trading en Marco Werkbladen.