24 september 2008

Ooijse schutterij bezoekt kermis Nutterden

dscf1503nutterden

 De Ooijse schutterij Eendracht bracht dinsdagavond voor de 24e keer een bezoek aan haar bevriende schutters- vereniging in Nütterden (Dld) De dinsdag is in Nütterden de dag van en voor de schutterij. Tijdens deze feestelijkheden werd afscheid genomen van het koningspaar Wilbert en Silke Pennings en werd het nieuwe koningspaar Franz-Josef  en Renate Lanfermann geïnstalleerd. De optocht door het dorp werd i.v.m. de regen afgelast, waardoor alle plechtigheden in de feesttent plaats vonden. Daar werd ook door de Ooijse jeugdvendeliers opgetreden. zie de foto's

Op de foto feliciteert de Ooijse koningin Marian de nieuwe koningin Renate van Nütterden

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.