18 juli 2008

Donderdag,de 3e dag Vierdaagse

dscf7705donderdag4d  Donderdag, de dag van de Zeven heuvelen en natuurlijk het feest op het Kerkplein in Berg en Dal. De lopers van de Vierdaagse raken daar allemaal net even het Ubbergens grondgebied aan en dat willen ze in Ubbergen natuurlijk ook weten. Op een verhoogd podium stond burgemeester Paul Wilbers trots de lopers toe te zwaaien, in gezelschap van zijn wethouder Leidy vd Aalst en o.a. raadsleden van de gemeente. En heel veel zwaaiden terug. Daar werd ook wethouder Ria Barber verwelkomd, die ook aan haar derde dag Vierdaagse bezig was. Op het kerkplein achter de tent was er voor alle lopers met een T-shirt van Ubbergen een drankje en voor de mensen met Groen in hun naam een kado. Helaas moest men ook daar regelmatig de parapluie opsteken, omdat het ook daar soms regende. Zie de foto's