2 juli 2008

Tentoonstelling uilenproject De Biezenkamp

 Woensdag 2 juli beleefde groep 6/7 van de Biezenkamp uit Beek de spetterende finale van hun project over uilen waaraan het hele jaar door alle kinderen met grote inzet is gewerkt. De klas was omgetoverd in een prachtige tentoonstellingsruimte waar alle  werkstukken fraai stonden uitgestald. Prachtige houtskooltekeningen, zelfgemaakte uilenbeeldjes, boeken, foto's, braakballen (al dan niet uitgeplozen), zelfontworpen webpagina's, projectverslagen, films, en zogenaamde "uiltjes" (gedichten van elf woorden over uilen). dscf0539uilBegeleid door heuse uilengeluiden werden 's ochtends alle leerlingen en leer- krachten rondgeleid door de gidsen uit groep 6/7, die zich inmiddels hebben ontpopt tot echte experts. In de middag was het de beurt aan familie, vrienden, genodigden en andere belangstellenden. Uit handen van Jan Jacobs en Paul Spierings van de Kerkuilenwerkgroep Betuwe-Oost ontvingen alle leerlingen van groep 6/7 een echte Uilenoorkonde wegens hun bijzondere inzet voor de kerk- en steenuil. Natuurlijk viel deze eer ook te beurt aan juf Anita en ICT-leerkracht Arno voor hun enthousiaste begeleiding. De kinderen waren terecht zeer trots en kunnen terugzien op een prachtig project!! zie de foto's