25 mei 2008

Ontmoetingsfeest Kleur

 dscf3734kleur  Het weer had de organisatie van het Ontmoetingsfeest KLEUR zaterdag middag mee en ook over het bezoekersaantal had men niet te klagen, want vele mensen waren naar de Martinusschool in Millingen aan de Rijn gekomen om gezamenlijk, Autochtoon en Allochtoon, het ontmoetingsfeest te vieren. Het begon om 14.00 uur met een optreden van de jeugdvendeliers van de Ooijse schutterij Eendracht, waarna het feest geopend was. Doorlopend was er van alles te doen. Men kon kralen rijgen, hennaschilderen, vlechtjes laten maken, sminken, epileren met een draadje, grabbelen, genieten van de muziek en de clown, rijden op pony's en op een kameel en nog veel meer. Ook de jeugdleden van Juliana uit Millingen lieten hun beste kunnen zien op hun éénwielers, terwijl er tevens van de poppenkast genoten kon worden. Er was eten, er was een buikdanseres en het programma werd gezamenlijk afgesloten door een Djembe speler met 30 boomwhackers. zie de foto's