6 mei 2008

Parkeergarage perikelen

 De Kelfkensbosgarage in Nijmegen is een prachtige parkeergarage, waar, na de invoering van de dagkaarttarieven in de Eiermarktgarage, veelvuldig en nog extra  gebruik van wordt gemaakt. Maar de roltrappen, welke vanaf het Kelfkensbos de garage in gaan, werken al bijna 3 maanden niet meer. Het gevolg is dat de bezoekers de garage via dscf4561roltrapde lastige treden van de roltrap de garage moeten verlaten of betreden of via de helling van de Voerweg. Navraag leerde, dat de pot, van waaruit deze reparatie betaald moet worden, leeg is en de reparatie dus nog wel even op zich kan laten wachten. Vreemd eigenlijk, want de wethouder Jan van der Meer heeft wel geld over voor de veelvuldige tellingen van de afgelopen weken door eeen aantal mensen langs de Ooysedijk en het eventueel afsluiten van deze dijk, hetgeen heel veel geld gaat kosten.-Daar schrik je van als je het hoort-. Misschien zou het ook goed zijn om de roltrappen in de toekomst alsnog te overkappen, zodat niet alle vuil en weersinvloeden op de trap kunnen inwerken. In ieder geval blijft het voorlopig nog even sjouwen.