27 april 2008

DES organiseert Kids in Concert

 Zaterdagavond waren vele ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden naar de Vriendenkring in Leuth gekomen om te genieten van "Kids in Concert" georganiseerd door muziekvereniging DES uit Leuth. DES heeft momenteel een dertigtal leerlingen, die allemaal op hun eigen manier bezig zijn. En zaterdagavond mochten ze dat laten horen en laten zien. Zo was er een optreden van de Jeugd Slagwerkgroep, de Saxonettengroep met hun vakantie optreden, er werd op blaasinstrumenten gespeeld en er werd getrommeld terwijl het jeugdorkest o.l.v. Johnny Hoenselaar het laatste gedeelte voor haar rekening nam. Aan het einde werden de muziekdocenten van DES nog eventjes in de bloemetjes (en drankjes) gezet. Alle leerlingen ontvingen een certificaat. zie de foto's dscf1252kidsinconcert