24 april 2008

Stalhouderij Kasteelschehof actief in Waalsprong

  Donderdagmiddag was stalhouderij de Kasteelschehof uit Ooij actief in de Waalsprong. I.v.m. het afscheid van Henk Nieuwenhuis als directeur van de GEM (Grond Exploitatie Maatschappij Waalsprong) was er een tocht per koets door het Waalsprong gebied georganiseerd, waarbij diverse plekken in het nieuwe Nijmeegse gebied werden bezocht. Onderweg voegden zich diverse mensen, waar hij in zijn loopbaan bij de GEM bemoeienis mee had gehad. zie de foto's dscf9477waalsprong


 

Stalhouderij Kasteelse Hof zet stappen in de Waalsprong

Op 24 april reed de prachtige Omnibus van Stalhouderij Kasteelse Hof uit Ooy door het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. De Waalsprong wordt steeds levendiger nu de eerste woonwijken in Oosterhout en Lent vrijwel zijn afgerond. Op de foto ziet u hoe Stalhouderij Kasteelse Hof een gezellige middag bezorgt aan een groep bezoekers van de Waalsprong.