13 april 2008

Reunie van The Country Riders

 dscf5079countryriders  Op zondag 13 april was er een reünie van The Country Riders bij Stalhouderij de Kasteelsche Hof in Ooij. Er waren ruim zestig mensen van alle leeftijden.  Er waren veel foto`s te bewonderen en iedereen had leuke verhalen.  The Country Riders zijn opgericht in 1945 vanuit de Jongboerenstand en zijn nu, na 63 jaren, nog steeds actief met het rijden van wedstrijden. In vroegere jaren waren ze ook vaak actief bij bijzondere gelegenheden in Ooij en Leuth, zoals bij de optochten op kermiszondag. zie de foto's


 

Op zondag 13 april was er een reünie van The Country Riders op de Kasteelsche Hof in de Ooij.

De opkomst was enorm, Er waren zeker zestig mensen van alle leeftijden.

Gelukkig werkte het weer goed mee, we hebben het de hele middag droog gehad, zelfs de zon scheen volop.

Er waren veel foto`s te bewonderen en iedereen had leuke verhalen. De ruimte van de

Kasteelsche Hof is uitermate geschikt voor een gezellige bijeenkomst. We willen dan ook Claudia Arnts en Fedor Scholten hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid.

The Country Riders zijn opgericht in 1945 vanuit de Jongboerenstand en zijn momenteel nog steeds actief met het rijden van wedstrijden.

Als U de Country Riders een keer live wil bewonderen, dan is er tijdens de onderlinge wedstrijd een gelegenheid om enkele van onze wedstrijdruiters in actie te zien evenals vele jonge ruiters die les hebben bij de Kasteelsche Hof.

De onderdelen zijn ponyspel met en zonder galop voor de jongere kinderen, dressuurwedstrijden en zelfs springen voor de meer gevorderde ruiters.

De onderlinge wedstrijd is op 25 mei a.s. op het terrein van de Kasteelsche Hof.

U bent vanaf tien uur van harte welkom.

Het bestuur van The Country Riders