28 maart 2008

Burgemeester Wilbers steelt de show bij Nieuwscafe

 Vrijdagmiddag, kort voor aanvang van het Nieuwscafé in de Foyer van Cinemariënburg in Nijmegen gaf burgemeester Paul Wilbers nog aan, dat ze voor hem ongeveer 10 minuten hadden uitgetrokken aan de openbare lezerstafel, waaraan vier gasten waren uitgenodigd, maar het werd een half uur. Burgemeester Wilbers vormde de uitsmijter van in totaal 4 gasten en stal ruimschoots de show bij zijn uitleg over het verschil tussen de stad en het dorp en de perikelen rond de dijksafsluiting en het gedoe rond een roeibaan in het Meertje te Ubbergen.  De andere gasten waren Gerard Titulaer, voorzitter van het Streekgala, Columnist Vincent Cantrijn en Peter Wisgerhof, directeur van het succesvolle busbedrijf Novio. Gespreksleider was Rob Jaspers van de Gelderlander. zie de foto's dscf0955nieuwscafe