11 maart 2008

De Zonnebloem vaart uit

 Niet het echte schip van de Zonnebloem, maar de River Dream, een echt droomschip bracht dinsdag vele mensen uit de Ooijpolder en de rest van de gemeenten Ubbergen en Millingen aan de Rijn in een droomstemming. Want het schip bracht hen vanaf het Maas-Waalkanaal over de Waal naar de Rijn, tot voorbij de Duitse Stadt Rees. Het was het jaarlijkse uitstapje van de Zonnebloem voor zieke mensen en mensen die minder goed ter been zijn. 350 mensen waren aan boord van de River Dream en genoten van hun vaart, terwijl in het begin de regen met bakken uit de hemel viel. Maar later op de dag klaarde het op en ging zelfs de zon schijnen. Maar bij terugkomst was het weer mis en moesten de passagiers weer in de stromende regen het schip verlaten, maar wel met een fijne reis, vol entertainment en lekker eten, achter de rug. zie de foto's  dscf7415zonnebloem