29 januari 2008

Boerenbruiloft Beek

 02bbbeek  Zaterdagmiddag 26 januari vond in Hotel-restaurant 't Spijker (De Hooischuur van Rob) te Beek de boerenbruiloft van de Cavalieren plaats. Daar werden Marcel en Christel Peters als boerenbruidspaar in de echt verbonden. zie de foto's van Willy Bos.


 

Afgelopen zaterdag heeft traditiegetrouw de boerenbruiloft in Beek plaatsgevonden. Dit jaar bestond het boerenbruidspaar uit Marcel en Christel Peters. In alle vroegte werd door een aantal boerenhofleden de entree bij Sous Les Eglises en Hotel 't Spijker versierd. Rond het middaguur verzamelde het boerenbruidspaar met hofleden zich bij Sous Les Eglises om na een drankje en het maken van een groepsfoto onder begeleiding van de boerenhofkapel een rondje door Beek te wandelen. Bij Hotel 't Spijker werden na enkele optredens en een stevige boerenmaaltijd Marcel en Christel onechtelijk aan elkaar verbonden door Willies de Wasboas en Gerard de Boerkapel. Na een optreden van de HEINO-meiden werd er een cadeau aangeboden namens het boerenhof, waarna de receptie en het feest in "Het Keldertje" kon beginnen.