27 januari 2008

Ernstig ongeval Berg en Dal

 Bij een ernstig ongeval zondagmorgen vroeg op de Oude Kleefsebaan te Berg en Dal is de bestuurder van een kleine bedrijfsauto zeer ernstig gewond geraakt, nadat hij na een bocht in de weg de macht over het stuur was kwijtgeraakt en uiteindelijk tegen een boom botste. Zijn bijrijder raakte ook gewond. De brandweer Groesbeek is samen met de traumahelicopter  ter plaatse geweest en het slachtoffer is overgebracht naar het Radboudziekenhuis te Nijmegen. Door de verkeersongevallen analyse van de Regiopolitie Gelderland-Zuid is een onderzoek ingesteld en de auto werd door de fa. Houterman afgevoerd. zie de foto's  dscf1378ongevalbd

BERG EN DAL – Een 27-jarige Nijmegenaar is gister­morgen zwaargewond geraakt bij een botsing te­gen een boom op de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal. Ook de inzittende, een 23- jarige stadsge­noot, was er slecht aan toe. Hij moest per ambu­lance naar het ziekenhuis.
De automobilist reed over de Oude Kleefsebaan, komend vanuit de richting van de Zevenheuvelen­weg. Met de rechterwielen van de bestelauto raakte hij de berm. Hij kwam vervolgens op de linkerweghelft terecht. Daarna botste hij aan de andere kant van de weg tegen een boom.
De traumahelicopter kwam ter plaatse en de zwaar gewonde bestuurder werd door de trau­ma- arts behandeld.
De Verkeersongevallendienst doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ook worden getuigen gehoord.
Het ongeluk gebeurde even voor acht uur op zon­dagochtend.  (Bron: de Gelderlander)

 

Zaterdagmorgen breikte ons het droevige bericht, dat de 27 jarige bestuurder van de auto aan zijn verwondingen was overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie.