2 januari 2008

Nieuwjaarsinstuif SVO

 

  Op Nieuwjaarsdag werd de traditionele nieuwjaarsinstuif van SVO '68 gehouden in het clubhuis aan de Kempkes te Ooij. Ook  schutterij Eendracht uit Ooij, alsmede carnavalsvereniging De Deurzakkers waren hier aanwezig. Tijdens de receptie werden ook de prijzen voor Sportvrouw en Sportman van het jaar bekend gemaakt. Deze keer werden die prijzen uitgereikt door koningin Wilhelmien van schutterij Eendracht Maar ook voor Prins Piet waren er nog voldoende prijzen om uit te reiken.. zie de foto's van Marcel Vink.   img_5332svogroep


Nieuwjaarsinstuif Sport Vereniging Ooij
  Op 1 januari jl. werd traditioneel weer een receptie voor alle leden van de S.V.O.-afdelingen in het feestelijk aangeklede clubhuis "de Kempkes" georganiseerd.
Zo was er dit jaar speciaal voor de kinderen tot 13 jaar, 2 uur genieten van een circus workshop.
Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van SVO werden Linda Scholten – Vermeulen en Erwin Basten resp. als sportvrouw en sportman van het jaar gehuldigd. 
De clubscheidsrechters,  Aad Koks, Willy Koks, Tom Peters en Ben Scholten  van S.V.O.afdeling voetbal werd sportploeg van het jaar 2007. De bijbehorende oorkondes werden door koningin Wilhelmina van schutterij Eendracht Ooij uitgereikt aan de uitverkorenen. Dit onder een hartelijk applaus van tot de nok gevulde zaal. Dit alles werd opgeluisterd met de zang en muziek van Paul.
Al met al een zeer geslaagde NieuwjaarsInstuif dat volgend jaar, op deze manier, zeker weer een vervolg zal krijgen.