26 november 2007

Sinterklaas in Ooij

 Nadat hij in de afgelopen dagen al in veel steden en dorpen op bezoek was geweest, kwam Sinterklaas zondagmorgen aan in Ooij. Daar bracht hij een bezoek aan het dorpshuis De Sprong, waar veel kinderen, vaak vergezeld van hun ouders, hem opwachtten. Daar was een speciaal onthaal georganiseerd door de Ooijse ondernemers, waarbij Hannie Veenstra als spreekstalmeester(es) fungeerde. Nadat de Sint de prijzen had uitgedeeld aan de winnaars van de kleurwedstrijd, kwam een goochelaar op het toneel, die de kinderen met zijn prachtige acts wist te vermaken. Ook kregen alle kinderen, die zelf als Sint of Piet verkleed waren nog even de gelegenheid om samen op het podium bij de Sint te komen. Bij het weggaan was er voor elk kind een kado en aan de uitgang nog een versnapering. Zie de foto's   dscf7676sintooij