31 oktober 2007

Truck met oplegger kantelt op Rijksweg 73

 Een 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Arnhem is gistermiddag gewond geraakt toen zijn trekker met oplegger, geladen met champignons,  door onbekende oor­zaak van de weg raakte ter hoogte van knoop­punt Ewijk. De wagen kwam in de rechterberm te­recht en de oplegger kantelde. De Verkeerspoli­tie van het Korps Landelijke Politie Diensten heeft in samenwerking met de politie Gelder­land- Zuid een onderzoek ingesteld naar het een­zijdig ongeval, dat zich voordeed op A73.  Bij het uitsturen is de oplegger op de zijkant terecht gekomen. De trekker bleef rechtopstaan. Twee van de drie rijstroken raakten door het ongeval geblokkeerd.  dscf0522oplegger

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.