3 oktober 2007

De Biezenkamp in de ban van Kinderboekenweek

 Vandaag was de opening van de kinderboekenweek en dat heeft men op de Biezenkampschool te Beek geweten. Alle kinderen kwamen, geheel in stijl van het thema: "Boeken vol geheimen", geheimzinnig verkleed op school. Er was een boekenbal, een bal masqué. De kinderen kwamen allemaal in de aula van de school voor de echte opening, waar ook nog een "Mysterie Guest" kwam, in de persoon van Elvis Presley. Al snel bleek dat hier achter de directeur van de school, Vincent Scholte, zat. Na zijn perfecte optreden en nadat hij een spannend verhaal had voorgelezen, dat door de diverse groepen zelf moet worden afgemaakt, konden de leerlingen allemaal nog een keer over de catwalk om hun creaties te showen. Van 3 tm 18 oktober zal het thema Boeken vol geheimen als project op de hele school zijn. zie de foto's
 dscf3955  dscf3981