26 augustus 2007

Familie invitatie toernooi

 Zondag heeft de Jeu de Boulesvereniging "De Zilveren Kogels"uit Ooij op haar banen een familie invitatie toernooi georganiseerd, waaraan 44 spelers meededen. zie de foto's 

dscf2536dl


Zondag 26 aug werd in de Ooy een familie jeu de boules toernooi gehouden.Na het welkomstwoord,de koffie met cake en de groepsfoto begonnen 44 deelnemers aan hun wedstrijdjes. Tussendoor was er tijd voor een hapje en een drankje. Om 15.3Ouur volgde de prijsuitreiking met een hilarisch tintje. De 1e prijs  was voor Wim en Barton Arnts. Zij wonnen beiden een auto. De 2e prijs was ook de moeite waard.Henk Corbeek en Ton Driessen gingen met een luxe plezierjacht naar huis. De 3e prijs was een weekend voor 2 personen,gewonnen door Lies Toonen en Henk v.d.Brink. Er was ook een poedelprijs. Jan Leensen en José werden de gelukkige bezitters van een hondje. Voor deze winnaars waren er ook nog extra prijzen beschikbaar gesteld door Arie Basten uit de Ooy,waarvoor onze hartelijke dank. Wij van de organisatie kunnen terugzien op een geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. Allemaal bedankt voor de medewerking  en tot volgend jaar.   de organisatie.