6 augustus 2007

Polderpop in Leuth 2007

 dscf8846  Voor de popliefhebber was er  zondag 5 augustus weer van alles te beleven tijdens de 18e Polderpop in Leuth. In tegenstelling tot vorige jaren was dit festijn nu op het Kerkplein ipv op het terrein van de Vriendenkring. De organisatie had de groeijuweeltjes , zoals zij dat noemden, uit de muziekscene van de lage landen weten te strikken voor een plaats in de line-up. Dit betrof de volgende artiesten: Color & Lightnin, The Girls, Ab Lib, Ruby Q, King Jack, Blind Sight en Mala Vita als uitsmijter. De presentatie was in handen van de entertainer Bob Color , die de pauzes, in totaal 3 uur en 45 minuten, met geweldige songs vulde. De weersomstandigheden waren deze keer geweldig, terwijl er een behoorlijke opkomst was. Voor veel mensen in het publiek weer een Polderpopdag om nooit meer te vergeten. Voor sommige buurtbewoners ook.  zie de foto's.