3 juni 2007

Mighty Janssen in de Linde

 De Leuthse zanger/entertainer Mike (Mighty) Janssen trad zaterdagavond voor het eerst op in dancing De Linde in Groesbeek en daarmee ook voor het eerst voor groter publiek. Mighty had al ervaring met optredens in de omgeving van zijn woonplaats, maar deze keer was het toch anders. Met een bus vol fans uit Leuth onder zijn publiek gaf hij een spetterend optreden in de Rembrandtzaal van de Linde, waarmee hij niet onder deed voor de bekende Nederlandse zangers. Waarschijnlijk zullen we nog heel veel van hem horen!. zie de foto's  dscf9331mightyjanssen


 de LiNDE / summerstyle opent op de eerste zaterdag van juni met R&B/urban in Studio 24. Natuurlijk met resident dj Roger on the decks. De Nachtwacht staat op 2 juni voor een mix van (feest)hits van Joling, Gordon, Jannes, Jan Smit, etc. samengepakt in de bekende Leuthse entertainer (Mighty) Mike Jansen.