4 april 2007

Computers voor scholen

 Vandaag kreeg basisschool Op Weg  uit Ooij de laatste zending computers van de SPAR-aktie “computers voor scholen” Leo Looyschelder zelf kon samen met Geert Meeuwissen zien, dat er door de kinderen van de school geweldig gespaard is. De gemaakte thermometer op de muur, waarop de hoeveelheid gespaarde zegeltjes aangegeven staat, was te kort en moest op het plafond worden voortgezet.dscf8474Meer dan 70.000 zegeltjes zijn gespaard, waardoor de school in het bezit is gekomen van meerdere laptops, een beamer, fotocamera’s, scanner, computers en beeldschermen en muizen. De school wil ook naast de SPAR alle opa’s, oma’s, ouders buren, kennissen en anderen bedanken die de zegeltjes niet verloren hebben laten gaan. Zonder deze actie had de school nooit tot deze aanschaf kunnen overgaan. De school heeft hierdoor  8 laptops, 5 muizen, 1 beamer, 2 computers met bijbehorend  beeldscherm, 2 camera’s, en 1 scanner gekregen. Tegelijkertijd hebben ze ook extra sloten en beveiligingsapparatuur aangeschaft.