25 maart 2007

Concert Edelweisz in Berg en Dal

 dscf3116

Zaterdagavond gaf  muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal haar jaarconcert in gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal. De zaal zat vol en met een andere opstelling voor het orkest en het publiek was het een gezellig en muzikaal feest, waarbij tevens de leden Berry Schamp en Arthur Roos gehuldigd werden voor het feit, dat ze reeds 25 jaar lid zijn van de vereniging.  Het concert begon met een optreden van kinderen van de basisschool Titus Brandsma, i.s.m. Edelweisz, die een blokfluitgroep hebben opgericht. Zij speelden samen met een aantal leden van Edelweisz op de blokfluit, waaronder Johan Janssen, die zelf 50 jaar geleden op de blokfluit was begonnen. Op voortreffelijke wijze  brachten ze samen het nummer Edelweisz  ten gehore. zie de foto's