26 november 2006

Vormsel in Ooij 2006

  Zondagmorgen ontvingen 23 kinderen uit Ooij, uit handen van de voormalig Generaal-Overste van de Kruisheren, de Hoogeerwaarde heer R. Vaanhold,  het Heilig Vormsel in de St. Hubertuskerk te Ooij. Hij werd bij deze viering bijgestaan door  pastoor  Jan van Mil en Diaken  Henk Nieuwenhuis. Het koor Encore  o.l.v. Monique Schel, verleende haar muzikale medewerking. zie de foto's

dscf3853dl


Het betrof de volgende vormelingen: Willie Aalders, Renske Arnts, Koen Arens, Hilde Broekman, Giel van den Brink, Jef Bouten, Anna Daamen, Stef Lamers, Jordy Meurs, Chantal Neyenhuysen, Marit Nissen, Emmy Peters, Jasper Reijnen, Daniel van Raaij, Roy Scholten, Willem Verriet, Elyn Vermeulen, Sven Vink, Bram van der Velden, Wendy Weeren, Joris Weeren, Susan Willemsen en Eric Weijers.