12 november 2006

Vormsel in Leuth

 

 

dscf9616

 Zondagmorgen ontvingen 24 kinderen uit Leuth, uit handen van de voormalig Generaal-Overste van de Kruisheren, de Hoogeerwaarde heer R. Vaanholt het Heilig Vormsel in de H. Remigiuskerk te Leuth. De andere celebranten waren pastoor van Mil en Diaken Nieuwenhuis. Het Familiekoor van Leuth verleende haar medewerking. De gehele kerk zat vol familieleden en andere belangstellenden. zie de foto's

 

Het betrof hier de volgende vormelingen:

Rick Bons, Guus Daamen, Jade Driessen, Mitchell Dresen, Romy van Eck, Robin van Eck, Rick van Gemert, Milo Hubbers, Lars Hubbers, Aniek janssen, Lara Janssen, Susan Keukens, Frenk Keukens, Stijn Labohm, Moniek Spierings, Renee Seegers, Babette Thunnissen, Debby Teunissen, Ines Vidovic, Jorn Wieland, Carlijn van Zutphen en Mireille Zegers.