7 oktober 2006

Schoonmaakactie Leuth Actief voor de kermis.

 

Afgelopen donderdag vond in Leuth i.s.m. het comite Leuth Actief de maandelijkse schoonmaakactie plaats. Deze keer was het om het dorp voor de kermis schoon te maken. De locatie was nu tussen de Morgenstraat en de Duffeltdijk en gebeurde door groep 6 van basisschool 't Bijenveld onder leiding van juf Delian. Zo gebeurt het elke maand een uurtje door een andere groep. Ook deze maal waren er diverse ouders bij om de groep te begeleiden. De kinderen waren vorzien van handschoenen, hesjes, knijpers en plastic zakken. Andere activiteiten van Leuth Actief zijn o.a., dat de bewoners van de Hoenstraat zelf het gras van de gemeente bijhouden en het bijhouden van de bloembakken. Het zomergoed is inmiddels weer verwijderd en de bakken zijn voorzien van bloembollen en wintergoed. De verdere verzorging wordt door de bewoners zelf gedaan. zie de foto's van Wim Megens.

 img_3863